Termeni si Conditii

Continutul acestui web site este prezentat cu titlu informativ. Acest web site este accesibil pe Internet pe domeniul espressoft.ro si este supus legilor de copyright in vigoare in Romania.

Desi sunt depuse toate eforturile pentru ca informatia prezentata sa fie actuala si corecta, EspresSoft nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Informatia inclusa in acest web site poate contine informatii imprecise sau erori dactilografice.

EspresSoft opereaza periodic modificari asupra continutului si structurii acestui web site. Astfel, informatia prezentata se imbunatateste si actualizeaza, in acelasi timp, informatia veche se elimina. EspresSoft nu garanteaza timpul de persistenta a informatiei prezentate si timpul de innoire a informatiei prezentate.

Informatia si aplicatiile (daca sunt) continute in acest web site, sunt proprietate a EspresSoft (daca nu este altfel specificat). Asadar legile copyright in vigoare in Romania protejeaza aceasta informatie. In afara de materialele specificate ca fiind “copiabile”, continutul site-ului www.espressoft.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a EspresSoft.

Anumite sectiuni ale acestui web site necesita autentificarea vizitatorilor. Acestea sunt marcate ca fiind cu acces restrictionat, si vor fi accesate doar de parti autentificate si agreate de EspresSoft. EspresSoft isi rezerva dreptul de a opri accesul unei parti la zona restrictionata fara acordul acesteia. Daca EspresSoft decide oprirea accesului unei parti la zona restrictionata, aceasta va fi instiintata inainte de oprirea accesului.

Web site-ul espressoft.ro poate contine legaturi catre web site-uri externe. EspresSoft nu are control asupra acestor web site-uri si nu este responsabil pentru continutul lor. EspresSoft nu garanteaza ca legaturile externe sunt valide si corecte, sau ca web site-urile referite functioneaza.

EspresSoft nu este si nu poate fi facut responsabil pentru utilizarea acestui web site in scopuri care intra in conflict cu legislatia in vigoare a Romaniei.

Intrebari legate de utilizarea materialelor prezentate pe acest web site se pot adresa administratorului web site-ului.

Statutul legal al web site-ului poate fi modificat de EspresSoft la anumite intervale de timp fara anuntarea personala a utilizatorilor.

Servicii

  • Dezvoltare Web Site
  • Solutii web complexe menite sa va promoveze cu succes afacerea.
  • SEO
  • Activitate prin care se creste numarul vizitatorilor unui web site.
  • Gazduire Web Site
  • Pentru ca web site-ul dumneavoastra sa fie accesibil oriunde, oricand.
  • CRM
  • EspresSoft CRM - in curand.